Week 87: Diva Milano mei tai toddler

Gepubliceerd op 5 september 2022 om 13:56

Deze week gaan we op reis naar Italië. Het merk Diva Milano heeft een aantal elegante draagdoeken en maakt daarnaast ook een drietal draagzakken uit doekenstof.

Deze mei tai toddler is een draagzak van het meh dai type, dat betekent dat je geen gespen hebt, maar lange banden die je rond je lichaam knoopt, met daartussen een voorgevormd rugpand.

Dat rugpand is verstelbaar,  door middel van touwtjes pas je de breedte aan, en je slaat de tailleband om om te verkorten. Deze tailleband is heel erg licht gevoerd. De schouderbanden zijn meteen uitwaaierend en bevatten in tegenstelling tot de babyversie een stuk zachte dunne padding ter hoogte van de schouders. Dit maakt het dragen net dat tikkeltje comfortabeler. De drager komt standaard met een vast slaapkapje.

Deze toddler maat past ongeveer van maat 74/80 tot een ruime maat 104 en dekt zo eigenlijk de volledige peuter/kleutertijd.

Wat vinden we er zelf van? Wij zijn fan van een meh dai systeem omdat het door de zachte doekenstof op vele lichamen past. Of je het knopen fijn vindt, is dan weer persoonlijk. De padding in de schouderbanden is bij deze drager zeker een grote plus, net als het kunnen uitwaaieren van de banden. 

 

- Iedere draagzak is anders gevormd, en elk mens heeft een andere lichaamsbouw. Of een drager voor jou goed past, weet je enkel als je goed gaat uitproberen. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.