Week 121: Pure baby love click&go baby

Gepubliceerd op 8 mei 2023 om 17:10

De Pure baby love click&go baby is deze week aan de beurt. Deze Nederlandse draagzak is een fullbuckle drager voor de kleine baby, vanaf ongeveer een maand of twee tot een jaar, anderhalf, oftewel van maat 56 tot maat 86. Daarnaast is er een opvolger voorzien, de click&go toddler.

Deze fullbuckle is verstelbaar in breedte en hoogte en gemaakt uit mooie zachte stof in zachte aardse kleuren.

De tailleband is medium hard gevuld en recht van vorm en loopt door een tunnel onderaan het rugpand. Deze tunnel is voorzien van klittenband zodat je het rugpand in breedte kan aanpassen. De schouderbanden zijn licht gekromd, bovenaan voorzien van gespen waarmee je het rugpand inkort en onderaan dezelfde laddergespen om aan te spannen. Je kan met deze draagzak niet gekruist dragen, maar de webbing hecht aan onderaan op de tailleband. Dit maakt dat je een mooie bolle houding kan creëren voor de kleine baby’s.

Het slaapkapje is niet los te halen van de drager, en voorzien van een handig typerend vastzetsysteem met lusjes en knoopjes.

Wat vinden we er zelf van? De drager is gemaakt van aangename zachte katoenen stof, soepel en neutraal. De aanhechting van de schouderbanden op de tailleband is een meerwaarde, de laddergesp om aan te spannen en terug los te maken zit tamelijk hoog / de banden zelf zijn niet heel lang, wat maakt dat je er iets moeilijker bij kan. Verder zijn de verhoudingen een beetje apart, de drager is namelijk breder dan hij hoog is. Een van de tegenvallende kenmerken is dan ook dat het rugpand snel te laag is. 

 

- Elke draagzak is anders van snit en model, wij mensen zijn ook allemaal anders. Of de drager op jouw lichaam matcht, weet je als je uitgebreid gaat proberen. -

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.