Week 95: Lennyupgrade

Gepubliceerd op 31 oktober 2022 om 10:35

Deze warme Halloween maandag nemen we de Lennyupgrade onder de loep. Deze draagzak is het verstelbare fullbuckle babysize model van het Poolse LennyLamb.

Eerder bespraken we al de LennyLamb preschool, welke de kleuterversie en dus opvolger is van deze Lennyupgrade. 
De upgrade zelf is de vernieuwde versie van de lennyup, dit was de eerste verstelbare fullbuckle  drager in het LennyLamb gamma.

De drager heeft de typische kenmerkende zacht gevulde en gecurvde tailleband, voorzien van een zakje. Het rugpand is op de tailleband te versmallen door middel van klittenband. De hoogte kan je aanpassen met riempjes en knopen aan de zijkant van het rugpand, wat de drager passend maakt van een flinke maat 56 tot ongeveer maat 98. 
De schouderbanden zijn breed en zacht maar dik gevuld. Bovenaan bevinden zich pfa's (perfect fit adjusters: hiermee pas je de lengte aan) en onderaan zit een klikgesp waardoor de drager ook met gekruiste banden kan gedragen worden.

Verder voorziet Lennylamb ook een afneembaar slaapkapje.

Wat vinden we er zelf van? De typische zachte band zit voor vele heel aangenaam, maar het blijft heel persoonlijk. Zo zit bij mij de zachte band wel fijn maar de vorm sluit niet mooi aan op mijn buik. De brede schouderbanden verdelen het gewicht heel mooi maar maken de drager minder geschikt voor de smallere mama's. Het verstellen is simpel en de drager zelf voelt heerlijk zacht aan. Nadeel van deze drager vinden wij ook dat hij tamelijk omvangrijk is, ook wat gewicht betreft.

 

- Iedereen heeft een andere bouw en elke drager is anders, daarop is goed passen voor je koopt van groot belang voor een geslaagd draagavontuur. -